lauantai 29. joulukuuta 2012

Isla tuli taloon...

Eilen saimme vihdoin Isla-pennun kotiin. Matkaa kasvattajan luolta kotiin oli 260km, mutta matka meni Islan osalta suurimmaksi osaksi unia katsellen.

Kun pääsimme kotiin meitä oli vastassa hyvin levännyt Roki. Roki oli pennusta ihmeissään, mutta pentu oli kuin kotonaan. Koirien leikkiminen alkoi miltei samantien, mutta Rokin pitää vielä opetella vähän ottamaan rauhallisemmin, koska Isla on kuitenkin vielä niin pieni.


    Isla


Ja sitten tuli se ensimmäinen yö...

Alussa näytti siltä että yö nukutaan hyvin, mutta kun n. tunti oli kulunut alkoi pieni kitinä, mutta kun kukaan ei kitinään reakoinut alkoi kuulumaan ihan kunnon ulvominen.. (Täytyy varmaan naapureilta kysyä, että kuinka hyvin ulina heidät herätti.)

Ennakkoon ajattelin, että Roki käy pentua katsomassa pienemmästäkin äännähdyksestä, mutta vaikka Isla-neiti ulkoi kuin palosireeni, niin Roki nukkui omassa punkassaan. Olen kyllä tosi ylpeä Rokista miten hyvin on pennun ottanut vastaan. Vähän tosin mustasukkaisuutta on ilmassa, kun Islaa pusuttelee ja paijaa niin silloin on Roki heti kerjäämässä hellyyttä. :)

Täytyy laittaa Islasta ja Rokista lisää kuvia kunhan täällä vähän pakkanen laskee (-20C) ja päästään telmimään pihalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti