tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi...

Nyt se sitten alkoi vuosi 2013.

Meillä meni uuden vuoden juhlinta rauhallisesti vaikka naapurustossa ammuttiin melko paljon raketteja. Roki oli vähän ihmeissään paukuista, mutta ei pelännyt kuitenkaan.  Meidän pienin Isla ei tainnut edes tajuta että tuo paukuttelu oli jotenkin erikoista. On tainnut pentu tottua hyvin ääniin jo kasvattajan luona. :)


Isla- Väsynyt uudenvuoden juhlija

Meillä on alkanut sisäsiisteys treenit onnistumaan ja suurimmaksi osaksi tarpeet ollaan tehty pihalle. Se kyllä palkitaan kun jaksaa käyttää ulkona aina heräämisen, syömisen ja leikin jälkeen sekä vielä leikin temmellyksen välissäkin.

Eilen opetin päivällä Islalle istu-käskyä ja hienosti on onnistunut kun on ollut pieni pala jauhelihaa tms. palkinnoksi. Luokse tuloa pitää alkaa pikkuhiljaa vahvistamaan, kun tuo vauhti vaan lisääntyy koko ajan.

Lisäksi olemme alkaneet opettamaan rauhoitus käskyä Nukkumaan, jolloin saa koiran vaikka leikin tiimellyksestä tms. rauhoittumaan.

Roki ja Isla leikkivät usein ja taitaa Roki oikein nauttia Islan huomiosta ja leikkiin kutsusta.

Roki + Isla

Roki kutsuu Islaa leikkiin.

Yötkin on alkanut olemaan jo rauhallisempia kuin se ensimmäinen yö. Joten eiköhän tämä meidän yhteiselämä ala pikkuhiljaa luonnistumaan. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti