keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Koiran elämää ja agiliitoa

Me päästiin Rokin kanssa agilityn alkeiskurssille!!! JEE!!

Pitkäaikainen haave siis toteutui. Nyt on Roki sitten agiliituri :D Tosiaan ollaan oltu alkeiskurrsilla, jota on nyt ollut jo 2 kertaa. Roki on ollut siellä melko rauhallinen ja tekee sen mitä käsketään. Aluksi vähän jännittää uudet esteet, mutta kun ne kerran on onnistuneesti läpäissyt pelko kaikkoaa. Aluksi putki oli ihan kamala ja sinne ei Roki voinut kuvitellakkaan menevänsä, mutta kun itse menin putken toiseen päähän houkuttelemaan herkuilla ja kouluttaja piti Rokista kiinni toisessa päässä --> niin vaan Roki tuli putkesta lävitse. Toisella kerralla ei putken kanssa ollut mitään onglemia ja tällähetkellä se taitaa olla lempi este. :)
Huomaa että Roki tykkää käydä agilityssä, aina kun tulee meidän vuoro mennä sisälle maneesiin alkaa Roki vetämään ja häntä alkaa heilua hurjasti. (Luulen että suurimpana syynä  innostukseen on  herkkulautanen mistä saa aina herkkuja kouluttajalta.)

Arvon Herra



Isla on kasvanut vsuhdilla ja pikku-koirasta on tullut jo vähän isompi koira. Vauhti on kyllä tuplaantunut ja mikään ei ole niin mukavaa kun umpihangessa juoksu. Ylihuomenna Isla on jo 16vko:a vanha. Huomenna menemmekin ottamaan tehosterokotteen eläinlääkärille. Samalla reissulla tehdään varmaan keskustassa sosialistamisharjoitteluja. Isla on kyllä tosi mainio bortsun alku. Tosi hienosti ollaan jo sisäsiistejä ja tottiksen perusliikkeet alkavat paremmin sujumaan. Viereentulo taitaa olla Islan lempiliike, koska jos ei heti mene suoraan linjaan istumaan kiertää neiti 360 astetta ja asettautuu hienosti oikeaan asentoon.. Hassu tyttö!¨

Tähän kuva sarja tältä päivältä. Ihanan aurinkoinen päivä joten muutama otoskin onnistui. :)

Isla melkein 16vko:a


Kukkulan kuningatar

Ravistus


Tiimi Roki & Isla


Viime yönä heräsin 2 aikaan ja kun nousin ylös huomasin, että Roki ja Isla nukkuivat nenät vastakkain tyytyväisinä. <3

Muutenkin meillä on elo alkanut yllättävänkin hyvin sujumaan. Mitä nyt puristeluiden puolustus puolin ja toisin on ollut vähän tunteita kuumentavaa. Tai lähinnä jos antaa molemmille puruluun niin Isla kyllä syö luuta, mutta Roki hautoo omaa luuta allaan ja kun tilaisuus tulee käy hakemassa myös Islan luun itselleen. Neitokainen ei tästä ihan kauheasti innostu kun toinen omii kaiken.


Team Black&white

Hyökkäys

Selätys

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti