tiistai 5. helmikuuta 2013

Yhteiseloa ja liian aikasia aamuja..

Reissu heitetty...

Kyläily siskon luona meni juuri niin kuin arvelinkin, siellä ei sisäsiisteys ollut yhtä hyvin hallinnassa kuin kotona, lähinnä kyllä Isla osas, mutta ite en osannut lukea neidin merkkejä, että milloin on se hetki.. :D

Sunnuntaina käytiin Nurmijärvellä Eijan ja Peten luona moikkaamassa koiruuksia ja eihän Isla oikein Ray-veljen pomottamisesta pitänyt ja noin. 15 min jälkeen olikin kunnon painit käynnissä. Josko seuraavalla kerralla paremmin sisarusten kesken.

Käytiin koko porukalla lenkillä ja  silloin olikin joukkio bortsuja liikkeellä Eijalla ja Petellä 4 bc:tä ja meillä 2. Itse olin yllättynyt miten hyvin Roki oli koko lenkin ajan. Yleensä niin ylisosiaalinen koiruli osasi hienosti kulkea joukossa välillä ollen Islan ja Rayn välissä suojamuurina. :D Mahti poju!

Isla ja Roki on selvästi jo hitsautunut yhteen vaikka Isla ei ole meillä ollutkaan kuin reilun kuukauden. Roki selvästi nauttii Islan seurasta ja kun Rokilla on tylsää vie hän Islan luoksen jonkun lelun ja siitä vetoleikki ja paini alkaa...

Pienempi ja isompi piru <3


Kun pääsimme kotiin sunnuntaina puol 11 aikaan oli koirat pienen iltalenkin jälkeen aika väsyneitä. Aamulla kun Jannella soi herätyskello 5:10 oli Isla ensimmäisen kerran sitä mieltä että jää vielä omaan petiin nukkumaan ja odottaan että minä nousen ylös n. puoli tuntia myöhemmin. Tais olla pikku pennulle väsyttävä reissu.

Yksi väsynyt matkustaja


Nyt ollaan alkuviikko oltu ihan kotosalla ja vähän otettu rauhallisemmin. Tai no.... Painit Islan ja Rokin välillä ei oo loppuneet, sama ralli päällä varsinkin illalla ennen nukkumaan menoa.

Iltavilli


Eilen töiden jälkeen lähdin koirien kanssa jäälle ja huomasin että yhteiskävely hihnassa oli parantunut viimeviikosta huimasti. Isla ei ollut kokoajan Rokia härnäämässä vaan käveli nätisti Rokin vieressä. JEEE.. Lenkillä suunnattiin jäälle ja siellä pallolla harjoittelin Islan kanssa irti käskyä ja se toimi hyvin ihan ilman herkkuja. Tein niin että otin lelusta kiinni kun se oli Islan suussa ja sanoin irti. Kun neiti päästi irti kehuin kovasti ja annoin lelun heti takaisin. Samaa toistettiin uudelleen ja taas uudelleen ja ei mennyt kauan että heti käskyn kuullessaan neiti päästi lelusta irti.. Ei voi muuta sanoa kuin, että on pikkutirppa kyllä nopea oppimaan!

Luminen bortsu

Tänään tutustuin Islan Iisa-siskon blogiin  ja siellä näyttäsi olevan samanlaisia opetteluja kuin meilläkin. :D



Nyt tämä poppoo lähtee nukkumaan ja toivotaan rauhaisaa yötä pikkuneidin puolelta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti