torstai 31. tammikuuta 2013

Sosialistaminen ja rokotus

Onpas aika taas vierähtänyt..

Isla täyttää huomenna jo 12vko:a ja neitokainen alkaa jo olla aika vahdikas. Painoa on kertynyt n. 700g viikkovauhtia ja nyt Isla painaa n. 7,7kg

Yhteiselämä on sujunut hyvin. Roki ja Isla tulevat hyvin toimeen ja Rokilla onkin aamuinen rutiini pestä Islan korvat ja maha.

Sosialistaminen on ollut meillä viime viikkojen sana.... :D

Ollaan käyty kyläilemässä vähintään kerran viikossa Islan kanssa, että neiti tottuu uusiin paikkoihin ja osaa siellä rauhoittua ja olla kuin kotonaan.

Painia kyläilyn lomassa
painia x2
Vetoleikkejä


Täällä meilläpäin oli viimeviikonlopulla avantouinnin sm-kisat, missä oltiin hetken aikaa koko porukalla katsomassa. Isla lähinnä seurasi sylistä ihmisvilinää ja kovasti häntä heilui kun ihmiset kävelivät  ohitse, muutama ihminen myös paijasi Islaa, mistä neitokainen oli tosi innoissaan.
Rokille teki myös hyvää nähdä paljon ihmisiä ja se sujui todella hyvin. Roki oli rauhallinen, ei vetänyt hihnassa ja otti kontaktia minuun tosi hyvin vaikka oli hälinää ympärillä.


Isla seuraa avantouinnin sm-kisoja turvallisesti sylistä.


Tänään meillä oli eläinlääkäri käynti. Islalle annettiin ensimmäinen rokotus. Isla vähän arasteli uutta paikkaa, mutta kun eläinlääkäri paijjasi Islaa, neiti rentoutui ja ei huomannut pistosta ollenkaan. REIPAS TYTTÖ!
Roki vietiin myös eläinlääkäriin, koska hän on alkanut nukkuessa satunnaisesti pissaamaan allensa. Eläinlääkäri epäili virtsatietulehdusta ja rokilla alkoikin 2 viikon antibiootti kuuri.

Huomenna suuntaamme auton nokan kohti Etelä-Suomea. Lähdemme koko porukalla siskoni luokse ja samalla reissulla käymme myös Islan kasvattajan luona moikkaamasa Islan äitiä, veljeä, isoisää ja siskopuolta. Saa nähdä kuinka meidän viikonloppu vierailun käy sisäsiisteyden osalta. Kotona sisäsiisteys on  aika hyvällä mallilla, 4 päivään ei ole sisälle pissattu ollenkaan kun olemme olleet kotona. Isla on oppinut pyytämään takaoven edessä pääsyä ulos. Mutta miten käy kerrostalossa ylimmässä kerroksessa. :/ Todennäköisesti saamme hyvät porrastreenit Isla sylissä kun käytämme sitä säännöllisesti ulkona, ettei ehdi aika venyä liian pitkäksi.

Loppuun vielä ulkoilukuvia..

Roki vauhdissa
Isla tulee luokse - Roki odottaa taustalla.


Islalla kieli ulkona :)



3 kommenttia:

  1. Sisäsiisteydestä ja kerrostaloista tuli mieleen kun Neo tuli meille, ja asuttiin vielä 5. kerroksessa... :D Se vasta oli hauskaa puuhaa ravata ylös ja alas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voin uskoa että oli hauskaa. Saatiin meinaa aika hyvin ravata portaita jo viikonloppuna.. Onneks ollaan taas kotona näin sisäsiisteyden kannalta ajateltuna :D

      Poista
  2. Islan Iisa sisko ilmottautuu seurailemaan teidän elämää, meidän blogi löytyy osoitteesta http://bciisa.blogspot.fi/ ! :)

    VastaaPoista