maanantai 7. tammikuuta 2013

Ulkoilua ja tottista


Me olemme tehneet Islan kanssa tottista kasvattajan lähettämän videon mukaan ja nyt alkaa viimein sujumaan.  Aluksi harjoteltiin sisällä ja nyt pikkuhiljaa ollaan siirrytty takapihalle harjoittelemaan.

Olemme harjoitelleet istumista, maahan menoa, seuraamista, luokse- ja viereen tuloa.

Istu käsky on kaikista vahvin ja seuraavaksi vahvin on  luokse tulo. Viereen tuleminen on onnistunut myös melkoisen hyvin. Seuraaminen ja maahan meno ei aluksi kiinnostanut tai sitten minä en osannut ohjastaa pentua oikein, mutta nyt kun ollaan joka päivä pari kertaa harjoitteita tehty alkaa jo vähän paremmin sujumaan ja kun palkka on tarpeeksi hyvä silloin sujuu kaikki liikkeet paremmin :)

Jos Islan kanssa tottistellaan niin pitäähän sitä Rokinkin kanssa tehdä jotain...

Eli Rokin kanssa aloitetaan sunnuntaina tottis-harkat. Saa nähdä mitä siitä tulee, mutta ainakin itsellä on intoa ja rokilla miellyttämisen halua joten ei kai se ihan pieleen voi mennä. :)

Ulkona Roki ja Isla leikkii aivan omalla tavalla.  Roki juoksee ja Isla koittaa pysyä perässä. Sitten kun Roki pysähtyy, Isla alkaa vaanimaan sitten lähestyy ja viimein hyökkää..  Ja taas alkaa sama alusta.. Ihan hauskaa katsottavaa kyllä! :)

Tässä muutama kuva ulkoilusta...


Roki ja Isla. Tuumaustauko leikin keskellä
Roki aaton aattona metsälenkillä - Vauhdikasta menoa
Isla vaanii Rokia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti