tiistai 15. tammikuuta 2013

Viikot vierivät ja lomat loppuivat

Isla lähestyy kovaa vauhtia 10vko:n ikää ja taas madotus lähestyy. Kovasti on tyttö kasvanut ja oppinut uutta. Tottista ollaan joka päivä treenailtu ja treenaukset jatkuu niin isomman kuin pienemmänkin osalta.

Isla 9vko poseeraus

Minä olin viime viikon lomalla pientä ja isoa pirua kaitsemassa ja kyllähän se työstä käy.... Mutta onhan ne ihania. Tässä vähän kuvia loma viikolta.


Reinot on parhaat unikaverit <3

Jäällä kumppanukset kyttää yhteistuumin hiihtäjää. Huomaa Isla lämmittelee ja istuu Rokin hännällä

Roki katsoo takaovelta kun Isla tottistelee pihalla.

Frisbee riemua.

Leikin temmellystä. Näyttää pahemmalta kuin on :D

Tällä viikolla meillä on alkanut arki, eli lähdimme molemmat mieheni kanssa takaisin töihin. Olemme aidanneet   Islan eteiseen ja Rokilla on olohuone-keittiö käytössä. Ainakin enimmäiset päivät mennyt hyvin niin pienen kuin isomman koiran kanssa. Tosin Isla on tosi hanakka kanin luokse menemään ja meidän täytyykin jämäköittää kanin kopin lukitusta, koska haka lukko ei paljon Islaa pidättele. :D


Ja tosiaan Rokin kanssa käytiin tottistelemassa sunnuntaina, mutta ei se oikein meinannut luonnistua, koska itse loukkasin perjantaina selkäni ja selkeästi omaan ohjaamiseen se vaikutti ja Roki ei seurannut koko treenin aikana yhtään ( tai seuras yhtään, mutta ei hyvin..) Eli ei niin loisteliaasti tämä meidän tottis ura lähtenyt  sujumaan. Mutta ehkä ens kerralla parempi onni/taito/jtn.... Mutta ei me luovuteta! :D

Ja ehdottomasti Rokin kanssa on petrattava ja treenattava kontaktia.. Se meinas tuottaa vaikeuksia koska tottis treeneissa oli paljon koiria mukana, meinas koiraa ne kiinnostaa enemmän kun minä.

Loppuun vielä kuva jäältä.

Onneksi asutaan ihan järven lähellä, joten jäälle pääsee hetkessä. Mikä se parempaa kuin Isla ja Roki juosemassa ja leikkimässä jäällä vapaana. Ja koska Islaa ei vielä oikeastaan lenkitetä, (niin kuin Rokia) niin pääsee vähän näkemään muutakin kun oman pihan ja pihatien.

Roki haltioissaan frisbeestä -- Islaa kiinnostaa enemmän Roki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti